Travel Tips

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ HENS PARTY!!!

Bride and bridesmaids stand in silk robes with glasses of champaBride and bridesmaids stand in silk robes with glasses of champagne

Και έφτασε η στιγμή που η καλή σου φίλη/ η κολλητή σου / η δίδυμή σου/ η αδερφή σου / και με όλους τους άλλους χαρακτηρισμούς που σου έρχονται στο μυαλό σου ζητάει να μπεις ΚΟΥΜΠΑΡΑ στο γάμο της!!

 

Καταπληκτικά! Ο ενθουσιασμός μεγάλος, να βρείτε μαζί όλα όσα χρειάζονται για την ομορφότερη μέρα της ζωής της. Και όλα του γάμου δύσκολα λοιπόν και ξεκινά το ψάξιμο για νυφικό, κεραστικά, δώρα για τους καλεσμένους, η κλασσική διαμάχη DJ ή ορχήστρα, ποια λουλούδια θα διακοσμήσουν την ωραιότερη μέρα, τι γεύση θα έχει η γαμήλια τούρτα και όλα τα άλλα μικρά και μεγάλα που είναι απαραίτητα για την πιο ξεχωριστή μέρα της κολλητής σου.

Και έρχεται η στιγμή που εσύ σαν κουμπάρα πρέπει να οργανώσεις ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ πάρτι για την νύφη.

 

ΠΩΣ;; Δεν μπορώ να  ξέρω ακριβώς πώς αλλά στη συνέχεια του άρθρου θα βρεις  πως το έχω εγώ στο μυαλό μου. Μικρές συμβουλές που θεωρώ ότι θα κάνουν την όλη οργάνωση πολύ πιο εύκολη.

Ελπίζω να ταυτιστείς μαζί μου και να σου χρησιμέψουν οι συμβουλές μου:

 

 1. Το πάρτι πρέπει να αφορά τη ΝΥΦΗ. Κανένα άλλο. Μην χάσεις τον χρόνο σου συζητώντας πολλές λεπτομέρειες με οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
 2. Εστίασε στα ΘΕΛΩ της νύφης χωρίς όμως πολλές υπερβολές.
 3. Εάν θα μείνετε Κύπρο τότε βρες το αγαπημένο της εστιατόριο, μπαρ, κλαμπ και διοργάνωσε μία αξέχαστη βραδιά για αυτήν.
 4. Εάν το πάρτι σου θα είναι μία ωραία έκπληξη με ΤΑΞΙΔΙ με φίλες στο εξωτερικό τότε έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου.
 5. Βρες καταρχάς την εποχή και το είδος του ταξιδιού που θα ήθελε η φίλη σου. Εάν θέλει να ταξιδέψει σε ελληνικό νησί τότε τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για εσένα καθότι η Ελλάδα σαν προορισμός απευθύνεται σε όλους τους τύπους ταξιδιωτών. Εάν η φίλη σου επιλέξει ένα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ προορισμό τότε φιλενάδα έχεις πολύ ψάξιμο.
 6. Ξεκίνα την έρευνά σου για πιθανούς προορισμούς 10 μήνες πριν. Βρες τις απευθείας πτήσεις από το κοντινό σου αεροδρόμιο για να μην υπάρξει ταλαιπωρία με αλλαγές αεροπλάνων.
 7. Ζήτα από την κολλητή σου να σου γράψει μία λίστα με όλες τις φίλες της που πρόκειται να έρθουν στο ταξίδι.
 8. Δημιούργησε ένα γκρουπ συνομιλίας ούτως ώστε να μπορείς να τις ενημερώσεις για τον προορισμό, για το κόστος του ταξιδιού και για λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμμα.
 9. Αποφάσισε πόσες μέρες θα διαρκέσει το ταξίδι. Συνήθως Πέμπτη με Κυριακή ή Παρασκευή με Δευτέρα είναι καλές επιλογές καθότι δεν θα χρειαστεί να ζητήσεις άδεια εσύ και οι υπόλοιπες φίλες της νύφης από τη δουλειά.
 10. Έλεγξε τα τριήμερα του χρόνου. Τα τριήμερα και οι αργίες είναι καλές ευκαιρίες για εξορμήσεις καθότι δεν συμπίπτουν στην άδεια από την εργασία. Συνήθως τα αεροπορικά είναι πιο ακριβά σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά εάν γίνει μία καλή έρευνα τότε ίσως να βρεθεί κάτι.
 11. Μπορείς να βρεις διάφορες δραστηριότητες στη πόλη που θα ταξιδέψετε. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που οργανώνουν καταπληκτικά πακέτα πάρτι τα οποία προσφέρουν πληθώρα δραστηριοτήτων για όλα τα γούστα.
 12. Κάνε ένα οικονομικό προϋπολογισμό ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες του πάρτι. Επίσης μπορείς να ψάχνεις για προσφορές που θα σας μειώσουν το budget. Επιπλέον κάποια έξοδα όπως ξενοδοχείο αεροπορικά μεταφορικά κλπ. μπορούν να πληρωθούν πολύ πριν το πάρτι για να μην πρέπει να πληρώσετε μεγάλο ποσό αργότερα που θα υπάρχουν περισσότερα έξοδα όπως φαγητό διασκέδαση.
 13. Εάν πρόκειται να παραγγείλεις μπλούζες/καπέλα/ μπουρνούζια /παντόφλες ή ότι άλλο θα θέλατε σαν φίλες να κάνετε δώρο στη νύφη τότε αυτά είναι καλό να γίνουν παραγγελία λίγους μήνες πριν το πάρτι.
 14. Μπορείς να βρεις όμορφα δωράκια για να μοιράσεις σε όλες τις φίλες που θα παρευρεθούν. Κάτι συμβολικό που θα θυμούνται και αυτές όταν το κοιτάζουν το ωραίο 3ήμερο που περάσατε μαζί. (ένα χειροποίητο βραχιόλι, μία κορνίζα για μία κοινή σας φωτογραφία κοκ)

 

 

Η διοργάνωση τέτοιου είδους πάρτι θέλει αρκετό τρέξιμο. Μην ξεχνάτε ότι όλο αυτό το κάνετε για την κολλητή σας και στο τέλος το χαμόγελό της θα σας ανταμείψει.

 

 

 

 

ENJOY EVERY MOMENT OF YOUR JOURNEY

 

Διάβασε ακόμα:

 

Διαμονή στο Green Bay Πρωταράς!

Diary on the Road