Uncategorized

Uncategorized

Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού στο FACEBOOK

logo-retina
 1. Δικαίωμα στο Διαγωνισμό έχουν μόνο κάτοικοι Κύπρου άνω των 18 ετών.
 2. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή.
 3. Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ αναφέρονται στη δημοσίευση της σελίδας DiaryOnTheRoad (ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ) στο Facebook.
 4. Το ΔΩΡΟ είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο για τη διαδρομή Λάρνακα  – Βιέννη με τ’ επιστροφής  με το δρομολόγιο να διεξάγεται από τις εταιρίες WIZZ AIR ή  RYANAIR και συμπεριλαμβάνει μία χειραποσκευή των 10 κιλών ή 8 κιλών αναλόγως τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας.
 1. Σε περίπτωση που οι αναφερόμενες αερογραμμές στην παράγραφο 4 πάψουν τα συγκεκριμένα δρομολόγια που αναφέρονται πιο πάνω τότε σε συνεννόηση με τον νικητή θα επιλεχθεί νέος προορισμός με τις ίδιες αεροπορικές εταιρίες που αναφέρονται στην παράγραφο 4.
 2. Εξαιρούνται οι περίοδοι αιχμής 19/04/2019 – 06/05/2019 και 15/06/2019 – 05/09/2019, 31/09/2019 – 04/10/2019
 3. Ο νικητής θα πρέπει να κάνει εξαργύρωση του δώρου του μέχρι 1/6/2019.
 4. Σε περίπτωση που δεν γίνει κράτηση μέχρι 01/06/2019 τότε το εισιτήριο και το δικαίωμα του νικητή να κάνει εξαργύρωση του δωρου του χάνεται.
 5. Το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 15/12/2019.
 6. Το Δώρο που θα δοθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, το εισιτήριο θα εκδοθεί αποκλειστικά στο όνομα του ΝΙΚΗΤΗ και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα προϊόντα ή δώρα ή η μεταβίβασή του σε άλλο όνομα.
 7. Διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδέν κόστος καλύπτει το οποίο ενδεχομένως να δημιουργηθεί στο πρόσωπο του Νικητή εκ της αξιοποίησης του Δώρου πέραν των αναφερόμενων στο παρόν.
 8. Η κράτηση θα γίνει μέσω του Elvico Travel & Tours στο Παραλίμνι και ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει μαζί τους για την κράτηση στο τηλέφωνο 23 822 420.
 9. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στη Σελίδα DiaryOnTheRoad στο Facebook.
 10. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ οφείλει να επικοινωνήσει με τη σελίδα DiaryOnTheRoad στο Facebook εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ανακήρυξής του. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει τότε χάνει το δικαίωμα για εξαργύρωση του δώρου και την 8η ημέρα από την ημέρα ανακήρυξης του Νικητή θα κληρωθεί νέος ΝΙΚΗΤΗΣ ο οποίος θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο αυτή.
 11. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή/και ανακαλέσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του ή/και οποιονδήποτε άλλο όρο κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τον τρόπο παροχής τους και τον αριθμό τους με ειδοποίηση πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής. Στις περιπτώσεις αυτές η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου.
 12. Ο Νικητής δίνει το δικαίωμα δημοσίευσης του ονόματός τους στη Διοργανώτρια σελίδα για διαφημιστικούς σκοπούς χωρίς αμοιβή.
 13. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου στο Διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στη σελίδα DiaryOnTheRoad ΔΕΝ αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας παρά μόνο για σκοπούς της κλήρωσης και της ειδοποίησης του ΝΙΚΗΤΗ.

 

 

 

 

 

Uncategorized

COBALT: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

cobatl2
Ανακοίνωση Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων αναφορικά με την αναστολή των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobaltair Ltd18/10/2018

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων σε συνέχεια της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσής του αναφορικά με την αναστολή των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobaltair Ltd, επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό τα ακόλουθα:(α) Οι επιβάτες που θα ταξίδευαν στις 17 ή 18 Οκτωβρίου 2018, με πτήσεις που ακυρώθηκαν, παρακαλούνται όπως εξασφαλίσουν οι ίδιοι εισιτήρια μονής διαδρομής σε οικονομική θέση για τον επαναπατρισμό τους,

Οι εν λόγω επιβάτες θα πρέπει να παρουσιάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία έκδοσης του εισιτηρίου στο Λογιστήριο του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων για την αποζημίωση τους. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο και χρόνο υποβολής της αποζημίωσης θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση. Εναλλακτικά, επιβάτες που δεν πρόλαβαν να εκδώσουν εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο κάτω για εξασφάλιση εισιτηρίων για τον επαναπατρισμό τους.

(β) Όσοι από τους υπόλοιπους επιβάτες, Κύπριοι ή ξένοι, θα ταξίδευαν με Cobaltair μέχρι και την 24η Οκτωβρίου 2018 και επιθυμούν να επιστρέψουν στον τόπο διαμονής τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα ακόλουθα τηλέφωνα για να εξασφαλίσουν εισιτήριο μονής διαδρομής για τον επαναπατρισμό τους, το κόστος του οποίου θα αναλάβει το κράτος.

Top Kinisis: 22869999

Orthodoxou Travel: 24841100

(γ) Επιβάτες οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες μπορούν να απευθύνονται στις τράπεζές τους για πληροφορίες που αφορούν τυχόν αποζημίωση τους.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων επισημαίνει ότι οι πιο πάνω ρυθμίσεις δεν αποτελούν νομική υποχρέωση του κράτους αλλά γίνονται για διευκόλυνση των επιβατών. Παράλληλα σημειώνεται ότι οι εν λόγω διευθετήσεις δεν απαλλάσσουν την Cobaltair Ltd από οποιεσδήποτε υποχρεώσεις έναντι των πελατών της.